Колонните климатици - без конкуренция в своята мобилност

Klimatici.bg

Колонни климатици - без конкуренция в своята мобилност за дома и офиса

 

Колоните климатици са изключително полезен тип уреди, които по един или друг начин могат да решат проблемите на хора с твърде големи стаи или пък в помещения с твърде високи тавани.

 

Но тези уреди, както може би вече сте виждали, ако сте били на гости при ваши близки, които притежават подобни приспособления, имат изключително много предимства и в много други отношения.

 

Могат да спестят от покупка на много повече от един уред

 

Понякога климатиците не могат да се справят с климатизацията на жилища, където чрез вестибюл има обединени две или повече стаи. В такива случаи площта става твърде голяма, а стандартните уреди могат да покрият до определена площ (например до 25 - 30 квадратни метра).

 

В такъв случай, може да се окаже, че колонните климатици са най-доброто решение, защото много от уредите, които се предлагат на пазара от този клас са способни да подсигурят климатизация на помещения с площ дори над 100 квадратни метра (разгледайте моделите на Klimatici.bg).

 

Уникална мобилност

 

Това, обаче, което най-много отличава колонните климатици, определено е тяхната мобилност. Това са вид уреди, които могат с голяма лекота да се местят от едно място на друго. В това отношение те значително се отличават от класическите инверторни или конвенционални уреди, които имат монтирано на стената вътрешно тяло.

 

Колонните климатици могат много лесно да бъдат премествани от едно място на друго, в зависимост от нуждите ви в дадения момент. Това дава възможност за по-бързо постигане на комфортна температура в помещението, без за това да трябва да се чака дълго.

 

Тази тяхна мобилност ви дава възможност лесно да манипулирате струята на въздушния поток, като просто за целта трябва да завъртите климатика в желаната посока. Така топлият въздух от климатика (или пък студен - зависи от сезона) ще се насочи директно в желаната посока.

 

Когато няма друг вариант, те са решението

 

Търговците често се шегуват, че ако във вашето жилище по една или друга причина не може да се постави стандартен климатик, колонните климатици са решение на проблема. Те не изискват вътрешното тяло да се прикрепва към стената на стаята, което може лесно да ви спести куп главоболия и трудности.





{START_COUNTER}